Het kantoor

In het centrum van oud Hoofddorp ligt het advocatenkantoor: Avis advocatuur en mediation. Het kantoor is gevestigd op de eerste verdieping van het pand van voormalig ijzerwarenhandel Zwager (Hoofdweg 726 a, 2132 BV Hoofddorp). 

Het kantoor is op 1 november 2014 mede opgericht door Justine Avis-Knuit onder een andere naam.

Het kantoor verleent hoogwaardige juridische dienstverlening. Justine is professioneel, betrokken en zakelijk. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Justine heeft als advocaat/mediator een passie en deze is gelegen in het helpen en ondersteunen van mensen en de slogan daarbij is: ‘Het kantoor (advocaat en medewerksters) overbrugt voor cliënten een ingewikkelde tijd’.

Justine en het team staan daarom een laagdrempelig kantoor voor ogen, waar een ieder zich thuis voelt en zich gesteund voelt. Het team doet zijn uiterste best om iedere cliënt tevreden de deur uit te laten gaan.

De deur staat altijd open voor advies, vertrouwen, betrokkenheid, deskundigheid en persoonlijk contact. Dit is iets dat Justine ontzettend belangrijk vindt met dien verstande dat zij in de coronatijd heeft gemerkt dat zaken ook opgepakt en opgelost kunnen worden zonder dat er ontmoetingen en besprekingen fysiek op het kantoor plaatsvinden. Met behulp van alle moderne technieken is het ook goed mogelijk om uw zaak door Justine te laten behandelen zonder dat u fysiek naar het kantoor hoeft te komen.

Voordat Justine in het jaar 2014 advocaat werd, heeft zij achtereenvolgens bij de rechtbank te Amsterdam en bij de rechtbank te Den Haag gewerkt als griffier/secretaris.

Justine behandelt zaken op betalende basis en in bepaalde gevallen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand maar niet alvorens daarover overleg gehad te hebben met een (aankomend) cliënt.

Er is ten aanzien van het kantoor een klachtenregeling van kracht, zoals vermeld in artikel 6.28 van de Verordening op de Advocatuur, die in onderstaande link kan worden gelezen.

Verder zijn de navolgende algemene voorwaarden van kracht en heeft het kantoor de privacy van cliënten hoog in het vaandel staan.